Allotjaments

Puçol t'ofereix diferents tipus d'allotjaments, des d'hotels de tres estreles a càmpings a 150 metres del mar

Hotel Alba
Carretera de Barcelona, 12 | 961 422 444 | Web

Tres estreles, situat en la carretera de Barcelona, 12, en ple nucli urbà, molt prop de l'estació de Renfe i en el traçat de l'antiga carretera de Barcelona.

L'hotel ofereix serveis estandarditzats a uns preus raonables, amb aire condicionat, calefacció, telèfon, aparcament, TV per satèl·lit, ascensor... Tot això unit a l'hospitalitat pròpia de la població.

 

Sant Pere Apartment:
C/ Sant Pere, 4 | 699 015 605 |  Web 

Quatre apartaments en este aparthotel d'una estrela, al cor del nucli antic. Arquitectura tradicional, al temps que còmode, funcional i econòmic.

 

Càmping Puzol

C/ Riu Túria, 3 (Platja) | 961 421 527 | Web

A la platja, a escassos 150 metres de la mar, trobem els càmpings Puzol i Valencia. Tots dos combinen la possibilitat d'instal·lar tendes o caravanes amb el lloguer de cabanyes prefabricades. Entre els dos sumen 2.000 places per al turisme estival.

Les instal·lacions disposen de piscines, tobogan aquàtic, frontons, petanca, bàsquet, supermercat, cafeteria, parc infantil i espectacles festius per a gaudir d'un estiu de pel·lícula.

 

Càmping Valencia
C/ Riu Túria, 1 (Platja) | 961 465 806 | Web

A la platja, a escassos 150 metres de la mar, se situen els càmpings Puzol i Valencia. Tots dos combinen la possibilitat d'instal·lar tendes o caravanes amb el lloguer de cabanyes prefabricades. Entre els dos sumen 2.000 places per al turisme estival.

Les instal·lacions disposen de piscines, tobogan aquàtic, frontons, petanca, bàsquet, supermercat, cafeteria, parc infantil i espectacles festius per a gaudir d'un estiu de pel·lícula.

 apartamento

camping-puzol-2

hotel-alba-22

camping-valencia

camping-puzol-3

hotel-alba1

camping-valencia-2

camping-puzol

Voleu saber-ne més?

Portal del comerciant

 

https://www.youtube.com/watch?v=a7XEbJvs2TY&index=24&list=PLezQL5eJ_2dvm5aqCugWWQRpZs14T41EI