Sol i platja

La platja de Puçol t'oferix diverses possibilitats, des d'activitats de submarinisme a moments de plena tranquil·litat davall el càlid sol del Mediterrani, tot això avalat per tres distincions de qualitat

Les càlides aigües del Mediterrani

Bandera Blava, Q de qualitat turística i segell Qualitur són les tres distincions que ha aconseguit la platja en els últims anys, garantia de la qualitat de l’arenal, l’aigua i els serveis que s’hi presten.

Oberta al Mediterrani i acariciada per la brisa de llevant, la platja de Puçol ofereix al visitant més de 2 km de fina arena protegida amb espigons i recorreguda de nord a sud per un passeig marítim per a vianants, de nova construcció i inaugurat l'any 2005.

La platja té una densitat mitjana baixa de banyistes, fet que permet gaudir amb total tranquil·litat del sol, el bany o, senzillament, el descans. A més, compta amb totes les comoditats i els serveis integrats, però sense edificis alts que facen ombra a la seua bellesa.

Mar endins, a escassos cent metres de la platja de Puçol, els aficionats al submarinisme disposen de fons marins rocosos. Qui vulga aventurar-se a descobrir el fons marí de la nostra platja pot contactar amb el Club de Busseig Trotafons i conéixer les activitats que ofereixen.

Si fugiu de les massificacions i de fer cues per a menjar, llavar-vos els peus, jugar a vòlei o a futbol platja, heu de descobrir la tranquil·litat de la nostra platja.

A més, la platja de Puçol és totalment accessible per a minusvàlids i la seguretat és garantida amb els nostres socorristes i la posta sanitària.

 

Una platja amb certificat de qualitat

Durant tot l'any, l'usuari disposa de dutxes i rentapeus, papereres, xarxes de vòlei platja, accessibilitat per a minusvàlids i un passeig per a vianants. A tot això cal sumar la garantia que proporcionen les anàlisis periòdiques de la qualitat de l'aigua. 

En la temporada estival s'amplien les prestacions al servei dels visitants de la platja i s’hi instal·len passarel·les, para-sols públics i gratuïts, punt d'informació turística (Espai Voramar), banderes de senyalització de l'estat de la mar, mercat ambulant, lavabos i una àmplia programació d'activitats esportives i d'oci.

A més, per a qualsevol tipus d'informació els ciutadans poden acudir a l'oficina d'atenció turística de Tourist Info Puçol.

La nostra platja també ofereix grans possibilitats per a residir-hi, tant a l’estiu com a la resta de l'any. Actualment, la Platja té més de 1.000 habitants, dels quals més de 300 són de primera residència o de segona a temps parcial —almenys durant 5 mesos a l'any.

flora-dunar

parque-infantil

paseo-2

horizonte

pergolaplaya

amanecer

juegos-playa

Voleu saber-ne més?

Club Buceo Trotafons

Acció Ecologista-Agró

Marjal dels Moros

https://www.youtube.com/watch?v=1aUZIKrudys