Festes

Puçol és un poble que respon a l'esperit mediterrani i té un clima perfecte perquè veïns i visitants gaudisquen de les diferents festes, repartides durant tots els mesos de l'any pels diferents barris.

Al mes de gener la cavalcada de Reis obri el calendari, seguida pels festejos taurins en honor de Sant Antoni, una festa amb molta tradició a tota la Comunitat Valenciana.

Posteriorment, el carnestoltes i les falles donen la benvinguda amb el seu color i alegria al clima primaveral. És en aquesta època quan comença a créixer considerablement el calendari festiu al nostre municipi.

Al juny, la setmana taurina i el bou de Sant Joan donen pas als festejos taurins que se celebren al juliol als barris d'Ildefonso Fierro i els Hostalets. A més, a l'estiu la platja ofereix multitud d'activitats per a xiquets i majors, amb una àmplia programació festiva, cultural i d'oci, sota la denominació d'Estiu Vora Mar.

Al setembre arriben les festes populars i patronals en honor de la Mare de Déu al Peu de la Creu. Aquestes festes majors combinen actuacions musicals, jocs infantils, festejos taurins, celebracions religioses, esports i activitats per a tot tipus de públic.

Amb l'arribada de la tardor se celebren festejos taurins i populars al Barri i a l'Avinguda, i també s'organitzen actes al voltant del Nou d'Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana.

 

 cabalgata-reis

cabecol

calderas

concierto

desencajona

entra-murta

procesion

sant-miquel

Voleu saber-ne més?

Calendari d'actes taurins 2017

 

https://www.youtube.com/watch?v=s4ntRQouGDU