Serveis de la nostra platja

bandera-azul

consultori

lavapies

pasarelas

papelera

playa-accesible

red

vora-mar-1

La platja de Puçol és un espai tranquil, on disfrutar durant tot l'any del clima mediterrani al costat de la gastronomia local, que a l'estiu multiplica les seues propostes no sols de sol i arena, sinó també culturals, esportives i d'oci

Actualment, la Platja de Puçol té més d'un miler d'habitants durant tot l'any, dels quals un terç són de primera residència. Aquest creixement en el nombre de veïns motiva l'augment de les infraestructures, els serveis i les activitats, sobretot als mesos d'estiu.

Pel que fa al transport, la Platja disposa durant tot l'any de servei d' autobús municipal, amb parades al nucli urbà i a les urbanitzacions de l’interior. A més, també s’hi pot accedir amb cotxe a través del camí de la Mar, i a peu o amb bici per la sendera dels Mangraners, que també és utilitzada per a ús agrícola.

D'altra banda, als mesos de juliol i agost està obert l'Espai Voramar , un cèntric edifici situat al costat de la plaça de la Rosa dels Vents, on són el centre de salut de la Platja i també la Tourist Info, que a més d’informar el turista o el veí, ofereix l'oportunitat de visitar l'exposició permanent de fotos Mar de fons, del Club de Submarinisme Trotafons.

A l'estiu es realitzen els mesuraments de la qualitat de l'aigua, s'hi instal·len les passarel·les i el mobiliari urbà, s'habilita en la zona sud la platja accessible per a persones amb diversitat funcional i s'activa el servei de vigilància i socorrisme. Tots són imprescindibles perquè la platja exhibisca un any més les tres banderes que acrediten la qualitat dels seus serveis: la Bandera Blava, la Q de qualitat turística i el segell Qualitur , els tres reconeixements més importants en l’àmbit internacional, nacional i autonòmic en matèria de qualitat turística de les platges.

A uns pocs metres, al nord de la platja, hi ha una zona humida, la marjal dels Moros, que és Zona d'Especial Protecció d'Aus (ZEPA) i es pot visitar tot l'any. Als voltants del paratge trobem el Centre d'Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana, la qual cosa afig un interés addicional als amants del turisme i el medi ambient.

Tots aquests serveis es completen amb una àmplia programació festiva, cultural i d'oci en els mesos de juliol i agost, sota la denominació genèrica d'Estiu Voramar , a més de les festes que organitza l'Associació Cultural Falla La Marjal al mes d'agost.

En definitiva, la Platja de Puçol és un espai tranquil on gaudir durant tot l'any del clima mediterrani i de la gastronomia local, però que a l'estiu multiplica les seues propostes, no solament de sol i arena, sinó també de culturals, esportives i d'oci.

 

logo pdf Estiu Voramar 2022: activitats d'oci, cultura i esport
 logo pdf Horaris del consultori mèdic de la platja
logo pdf Horaris d'estiu del autobús a la platja
logo pdf Puçol bici, disfruta d'un passeig entre mar i muntanya
logo pdf Carta de serveis de la platja
logo pdf Informació de meduses en les platges valencianes
logo pdf Flora dunar, un oasi entre la terra i la mar
 logo pdf Tourist Info (situada en l'Espai Voramar)
logo pdf Centre de salut de la platja (situat en l'Espai Voramar)
logo pdf Anàlisi semanal de la qualitat de l'aigua 2022
logo pdf Política de qualitat de la platja de Puçol
logo pdf Guia de bones pràctiques
logo pdf Enquesta general sobre la platja de Puçol
   

 

https://www.youtube.com/watch?v=1aUZIKrudys&index=19&list=PLezQL5eJ_2dvm5aqCugWWQRpZs14T41EI

 

 

Voleu saber-ne més?

Tourist Info
Avinguda Mediterrani, s/n
46530 Puçol, València

Telèfon: 669 740 119