Cultura

La veu i l'ànima d'un poble

A més de l'interés de l'edifici, l'església dels Sants Joans conté una interessant col·lecció de retaules, pintures i talles dels segles XVI i XVII.

La Casa de Cultura, que és la seu permanent de les escoles municipals, ofereix de manera continuada exposicions de pintura, escultura i fotografia, a més de concerts, teatre i cinema.

Els aficionats a la música no s’han de perdre els concerts de Santa Cecília, les actuacions de tabal i dolçaina o les nits d'albaes (cant d'estil tradicional).

Disseminats pel nucli antic hi ha multitud de retaules ceràmics de gran interés.

A més, el passejant pot contemplar monuments i estàtues de creació recent, com la del bou del 7 de Setembre (plaça del 25 d'Abril), la del futbolista José Claramunt (camp de futbol) o l'homenatge al llaurador (passeig de la Constitució).

 

Molt a prop

Des del castell romà de Sagunt o el Centre d'Educació Mediambiental (situat a la marjal dels Moros), passant pel monestir del Puig de Santa Maria o el port esportiu de la Pobla de Farnals, fins a arribar a la Ciutat de les Arts i les Ciències, l'Albufera o el nou port de València, tot es troba a escassos minuts del visitant que busca a Puçol el relax, però que també vol gaudir del turisme cultural.

 

 

 banda-musica

cortos

cuentacuentos

dansaes

danza-contempo

exposiciones-2

rock-calle

teatro

Voleu saber-ne més?

Casa Cultura

https://www.youtube.com/watch?v=s4ntRQouGDU